Altandörr


| Skriv ut | Tipsa en vän
Tipsa en vän
Sida 1 av 1
Sortera efter ProduktnamnPrisÅterställ sortering


Låsbart handtag för altandörr och fönster. Godkänt av Svensk Brand och Säkerhetscertificering AB. Cylinder köpes separat (Assa 701. )

585,00 SEK
[ Lägg i korg ]

Slug 3000 är ett smart, snyggt och lättmonterat låsbart spanjoletthandtag. Används i altandörrar och på fönster och luckor som reglas med spanjolett och där optimal säkerhet mot obehörigt intrång efterstävas. Låses enkelt genom att låscylindern trycks inåt.

Underläggsskylt till ASSA FIX Code Handle 7810. Används för att täcka eventuellt fula märken efter gammalt handtag (gäller främst altandörrar där suttit exempelvis FIX 835S).

Nya Assa Code Handle är ett säkerhetshandtag för fönster och altandörrar, som manövreras med kodlås. Handtaget är batteridrivet och levereras med 2st CR2 batterier. Låsning sker med en knapptryckning på hänglåsknappen och upplåsning sker med en sexsiffrig kod. Bekvämt och enkelt

1 660,00 SEK
[ Lägg i korg ]

Elektromekaniskt säkerhetshandtag för invändig låsning av altandörrar och fönster. Handtaget är batteridrivet och levereras med 2 st CR2-batterier. Låsning sker med en knapptryckning på hänglåsknappen och upplåsning sker med en sexsiffrig kod. 7811-handtaget har långskylt som passar till fönsterdörr förberedd för cylinderlåsning eller täcker gammal håltagning.
Sida 1 av 1